Kategorier
Okategoriserade

StoryDojo – Vår första ”tema” Dojo

För höstterminen 2018 provar CoderDojo ett nytt koncept tillsammans med FooCafe.
Detta kallar vi ”teman” och består utav flera Dojos som sitter samman med ett gemensamt ämne där vi introducerar, jobbar med det och avslutar genom att presentera vad vi gjort. På så sätt går det att fundera mellan tillfällena och kan bli ett komplement till våra vanliga Dojos. Som vanligt är fokus kring mentorer och barn istället för lärare och klasser.
Det kan finnas tid för små presentationer men den mesta utav tiden kommer spenderas på att tillsammans med mentorer själv få skapa.

Det först temat kommer handla kring historieberättande och vi kommer använda oss utav ett nytt verktyg som aldrig tidigare lärts ut på CoderDojo Stockholm så detta tema kommer passa alla, lika bra för dem som aldrig provat på en Dojo tidigare. Men eftersom det är nytt för oss är det troligtvis också helt nytt för dig, även om du varit på flera Dojos tidigare.

Hoppas vi ses där!

Anmälan görs hos FooCafe på deras hemsida:
https://foocafe.se/stockholm/events/1985-storydojo (eventet har redan varit)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.